tirsdag 6. mai 2008

Siste innlegg

Da var vi trygt i Norge igjen etter ufrivillig mange timer på en døgnåpen McDonald i Tokyo. Vi kom hjem søndags kveld, og har fått tid til å komme oss inn i døgnrytme igjen.

Vi har hatt en helt fantastisk tur, og vil gjerne takke alle vi har møtt. Dere i Japan har tatt utrolig godt imot oss, noe vi setter stor pris på. Takk for alt dere stelte istand for oss, og takk for opplevelsene vi fikk i Japan.

Bård og Astrid - Takk for en konge baseballkamp og all tilrettelegging

Kirsti - Takk for fine dager i Fukuyama, det var godt å bo hos en rutinert japaner:o)

Lars - Takk for utrolig god mat, du er en gourmet. Bra at du utholdt oss i hele 8 dager.

Inger - Takk for at vi fikk være med i ditt arbeid, og at vi fikk treffe de flotte folkene du arbeider blandt. Takk for gode venner.

Kari Helene, Anne Marie, Runar og Keiko - Takk for fantastisk stell på Hiruzen. Takk for spesielle opplevelser i utfluktene, de setter vi pris på.

Håvard - Du er vår nye kompis. Takk for alt du viste oss og tok oss med på. Lykke til med den siste tida, så håper vi på å treffe deg igjen.

Else Marie, Liv og Jorunn - Vi fikk en kort tid sammen, men takk for smil og oppmuntring. Lykke til med arbeidet deres.

Håper ingen er glemt nå, skjer fort, men det er i så fall ikke meningen.
Dersom dere fortsatt vil følge med i våre hverdagsliv, blir Maria å finne på mariaceline.wordpress.com, Chris blir etter hver å finne på orkesterplass.blogspot.com. Yngve har ikke blogg, men han finner dere litt rundt omkring...



Japan er et fantastisk land, dere er heldig som bor der:o)
Takk for oss!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for besøket, og velkommen igjen! Det var veldig kjekt å ha dere her ute. Dere er noen flotte ungdommer som foreldrene deres og Fjellhaug kan være stolte av.

The Big Boss

Anonym sa...

Eg skriv under på The Big Boss! Takk for det de la igjen her i Matsue. Idag kom Yukiyo på Bible Class. Ho har følgt med på bloggen dykkar og sett at de var på Hanshin Tigers kamp. Jun drikk framleis mykje mjølk, og dei måler kvar dag om han har blitt høgare!

Gud velsigne dykk i studiar og teneste vidare.

Chris sa...

Herlig!
Hils så masse til alle me traff:o)