torsdag 1. mai 2008

Hanshin Tigers!

Det har vært et langt døgn. Spesielt for undertegnede. Dagen min begynte klokken 03.30. Da stod jeg opp for å se Chelsea ro i land en finaleplass i Champions league. Stort.

Andakt for dagen i Bibelskolen fikk vid med oss ved god hjelp av tolk Bård Hauge. Deretter var vi med i en samtaletime sammen med første året på forstanderseminaret. Hyggelige mennesker! De var interressert i oss og vi i dem, dette blir det mye bra prat av. Litt presentasjoner og litt om fremtidsplaner og studier fikk vi snakke om.

Vi har også vært vitne til hvordan et japansk allmøte blir holdt. Vi forstod ikke så masse av hva som ble sagt, men vi forstod i alle fall at det er et godt samhold mellom studentene ved seminaret her i Kobe. 9 stykker i tallet. Herlig.

Dagens store happening må vel sies å være baseballkamp.
Vi fikk oppleve Hanshin Tigers (vårt favorittlag) spille på hjemmebane mot Yokult Swallows. Bare synd at de tapte 2-0, men det skal sies at stemmningen var i taket. Grunnen til dette er kanskje at japanerne får komme seg ut av dressen og ut av sin "Sumimasen-hverdag" og være litt barn igjen?

I etterkant av kampen fikk vi også en liten kulturlekse i togkjøring. Det blir fort slik når ca 40 000 mennesker stal ta tog fra samme stasjon... herlig. Trangt og godt.

Planlegger tidlig kveld, vi er trøtte etter en lang dag, i alle fall undertegnede. Men som vanlig, skal dere få litt glimt fra dagen. Dozo.


Kamp


Tradisjonen tro, er det ballongfest i 7. omgang. Kult!



Maria fikk seg fans


Engasjerte


Finn tre nordmenn


Chris får seg venner overalt.



Yngve fikk latterkrampe.... igjen.


Maria er liten på t-banen

4 kommentarer:

Anonym sa...

navla Chelsea..
uansett, så ser de ut te atte dokke kose dokke:) husk å ta me ei japansk t-sjorta te meg, elle så bler de pryl!

Anonym sa...

Nå skal det bli godt å få deg heim igjen snart. Og så den dødsbra sommarjobben du har fått..

Narve sa...

HÅRRE tror seriøst e har funne Jan Egils ukjente tvillingbror! Han me den kvite køllesaken mellom Maria å Håvard...

Ingar T. Hauge sa...

Synd at de tapte, det er jo ikke mange kampene så langt i sesongen at Tigers har tapt. Men baseballkamp er obligatorisk under Japanbesøk, så det var bra dere fikk det med.

Forøvrig heter det Yakult Swallows, ikke Yokult.