mandag 7. april 2008

ny romkompis og greier

Hei

Jet-lagen er over, og en ny dag er over. Vi er fornøyde og har opplevd masse. Er her en liten smakebit.

Nei, det gjør det ikke. Bildene ville ikke ut på bloggen i dag. Kanksje i morgen.

Men i ord:

Shimbuya - shoppingmekka. Vi var på en stor HMV (platebutikk som gjør at platekompaniet hjemme virker som en pølsebod) Såg et gigantisk lyskryss og spankulerte i gatene.

Takeshita Street - Maria måtte kjøpe skjørt og knesokker. I morgen er hun klar for Japanstil. Sorry til de som ventet det i dag, men været tillot det ikke. Vet du hva jeg fant her mamma? Et Masai market. Kult. Du skal få bilde når det funker.

Shinjuku - Her snubla vi over et tempel. Vårt første møte med buddhismen. Siden var vi i et høyt tårn, Tokyo metropolitian government office. Utsikt over hele tokyo fra 45. etasje - byen er stor!

Vi bestemte oss for å reise hjem etter dette, men vi var nødt til å ta en pause underveis. Grunnen var at vi alle tre holdt på å svime av på metroen, vi kom midt i rushet, jeg respekterer japanerne som greier å puste i et fullt tog.

Vel hjemme på hostelet møtte vi JC fra LA. Det viste seg at han var romkamerat med gutta plutselig. Herlig med billige plasser å bo...

I morgen er vi klare for togtur. Toget går til Hamamatsu, hva som venter oss der vet ingen.

Alt i alt har vi det fint. Vi er klare for Grand Hotel i morgen, det blir rolig og godt. Nå er vi klare for senga har, klokka er tross alt halv eleve snart. Vi er oppdratt godt alle tre...

Sov godt mødre, ikke vær bekymret for favorittene deres. De er i gode hender - mine.
-Chris-

4 kommentarer:

Anonym sa...

:)

Anonym sa...

Nei Cikkan, eg er ikkje bekymra lenger :) det ser ut til at dokke klare dokk utmerket i storbyen. Sayånara, og klem frå Rennesøy.

Anonym sa...

ej e bekymra!!

Anonym sa...

ego eimi not bekymret.
abba